Hallo Amateurs, Luisteraars en Sponsoren

Vandaag, 19 december, is normaal gesproken de dag dat de Vrolijke Strijders via de ether te zijn ontvangen. Helaas is dat dit jaar niet het geval.

Dit jaar zitten we niet in “de Fakkel”, maar in een tot studio omgebouwde kantoor-unit. Deze verandering brengt extra werkzaamheden met zich mee. Extra werkzaamheden hebben meer tijd nodig en omdat onze klok net zo snel gaat dan die van jullie zijn we helaas nog niet klaar met de opbouw.

Bovendien zijn er nog wat strubbelingen met het Agentschap Telecom over onze aanvraag, waardoor het voor ons onzeker is wanneer we in kunnen schakelen op de FM-band om jullie december maand extra feestelijk te maken.

We willen wel dat jullie, zoals gewoonlijk, in december naar ons kunnen luisteren. Daarom zijn we vanaf heden in ieder geval via een stream te ontvangen. Kijk voor deze stream op www.devrolijkestrijders.nl en geef het door aan je familie, vrienden en bekenden.

Ook gaan de geplande festiviteiten gewoon door. Zaterdag 21 december geven we de aftrap voor een feestelijke kerstweek. Dit doen we met het Winterfestijn van de Vrolijke Strijders op Zaterdag 21 december ’s avonds vanaf 20u.

Een week later, op 28 december, kun je wederom bij ons terecht voor het Matinee. Vanaf ’s middags 16u kun je genieten van een optreden van Auke&Ellen en Klaas-Jan. Vermaak voor de kinderen is geregeld, dus die zijn ook van harte welkom.

Als we meer nieuws hebben zullen we dit zo snel mogelijk naar buiten brengen. Dus houd voor het laatste nieuws rondom de Vrolijke Strijders en onze uitzending onze site, Facebook en Twitter in de gaten, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!