Het is alweer bijna december………..

Terwijl de dagen korter worden en de temperaturen buiten langzaam richting het vriespunt zakken stijgt de temperatuur bij de leden van de Vrolijke Strijders in rap tempo! Ze zijn namelijk zowel voor- als achter de schermen keihard aan het werk met de voorbereidingen voor de jaarlijkse marathonuitzending van de Vrolijke Strijders.

Dit jaar willen wij tijdens onze Kerstuitzending het openluchtmuseum en themapark “De Spitkeet” in Harkema bij de luisteraars onder de aandacht brengen. Openluchtmuseum De Spitkeet hoopt met onze uitzending nieuwe donateurs en sponsors te verwelkomen. Over het hoe en wat hoor je binnenkort meer.

Jaargang 18 alweer. Dat betekent dat je binnenkort voor de 18e keer kunt genieten van het geluid van de Vrolijke Strijders op je radio. Ook dit jaar wordt  het weer gegarandeerd gezellig bij de Vrolijke Strijders, zowel op de radio als bij ons in de studio! We gaan je nog niet alles vertellen, maar houd rekening met een verslavende portie gezelligheid bij ons in de studio tijdens 1 van de artiesten-avonden, maar ook op de bingo en de traditionele kindermiddag.

Zover is het nog niet helemaal. Je zult nog moeten wachten tot vrijdag 19 december. Vanaf dan tot en met oudejaarsdag zitten we bovenop je radio met de allerbeste muziek!

Voor het allerlaatste nieuws en nieuwsgierige foto’s  volg je ons via Twitter (@devrstrijders), Facebook en natuurlijk onze gloedjenieuwe homepage!

Ondertussen gaan wij oerend hard verder met de voorbereidingen voor jaargang 18 van het gezelligste station van het Noorden: De Vrolijke Strijders. De zender is al getest en levert een keihard signaal, wij hebben er zin in en gaan er ook dit jaar weer voor zorgen dat het 1 groot feest wordt in de ether en in onze studio!

De gezelligste tijd van het jaar beleef je samen met de Vrolijke Strijders!