Laatste nieuws

Ja. De Vrolijke Strijders Eindejaarsmarathon 2020 gaat door! Van 13 t/m 31 december draaien we voor de 24e keer onze traditionele marathon en zijn we 24 uur per dag te beluisteren via de FM 106.8Mhz en de Fm 90.10 Mhz. 

Vanwege de RIVM richtlijnen gaat het er  dit jaar iets anders aan toe. De studio zal gesloten zijn voor bezoek en de beroemde feestavonden en het wereldberoemde stropdasdrinken mag geen doorgang vinden. Dit vinden wij, zeker in de mooiste tijd van het jaar, absoluut heel erg jammer maar we begrijpen de richtlijnen en zijn genoodzaakt ons er aan te houden. Maar we gaan zeker niet bij de pakken neer zitten. Sterker nog. Achter de schermen is hard gewerkt om binnen de richtlijnen een traditionele en oergezellige marathon neer te zetten. 

Dit houdt onder andere in dat we overal 24 uur per dag te volgen zijn. Hoe dat er allemaal uit gaat zien hoor je binnenkort maar dat je ons niet kunt missen in de mooiste tijd van het jaar aanwezig zijn is een feit! 

 

Meer nieuws volgt zsm.

Goed om te weten

We volgen de coronaregelgeving op de voet. Mochten we door de dan geldende regelgeving gedwongen worden ons feest te annuleren ontvang je uiteraard het volledige aankoopbedrag van jouw ticket(s) retour!