Muziek

De Vrolijke Strijders draaien 24 uur per dag en 7 dagen per week (eigenlijk altijd) de leukste, bekendste en vrolijkste piratenhits met als hoogtepunt de jaarlijkse eindejaarsmarathon. Een trouwe schare luisteraars volgt op de voet de perikelen van De Vrolijke Strijders. Sinds kort bestieren we ons eigen YouTube kanaal. Op dit kanaal proberen we onze enorme liefde voor de Nederlandstalige, streek, piraten en volksmuziek ten toon te stellen. Net als op de StrijdersStream worden deze hits zorgvuldig uitgezocht. New Four, Monica West, Four Tak, De Wiko’s , zomaar wat namen die je veelvuldig hoort.

Tijdloos en zeer bekend echter zijn we altijd op zoek naar nieuw tijdloos materiaal en hebben we de kanalen om dit aan een grote schare liefhebbers/fans van het Nederlandse lied te laten horen/zien. Wekelijks maken we een selectie in de nieuwe aanwas en promoten dit graag op de StrijdersStream of via ons YouTube kanaal  

Ben of ken jij een artiest? Heb jij een vette nieuwe single die we echt even moeten horen, of nog beter, moeten gaan delen met een grote schare liefhebbers van de Nederlandstalige, streek, piraten en volksmuziek?? Laat het ons dan weten! 

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met je op!   

Contactformulier

[happyforms id="11214" /]

Sponsoren

Goed om te weten

We volgen de coronaregelgeving op de voet. Mochten we door de dan geldende regelgeving gedwongen worden ons feest te annuleren ontvang je uiteraard het volledige aankoopbedrag van jouw ticket(s) retour!