De Vrolijke Strijders. Al meer dan 20 jaar wereldberoemd in heel Friesland en ver daar buiten! Een vrolijke club piraten in hart en nieren die het hele jaar bezig zijn om de mooiste tijd van het jaar zo aangenaam en gezellig mogelijk te maken. Ieder jaar rond half december wordt er een live uitzending verzorgd in de Friese ether. De betrokkenheid van de luisteraars is enorm wat blijkt uit de talloze reacties op de uitzending en wordt jaarlijks overtroffen. 

Door de laagdrempeligheid van het radiostation ondersteund door actief social media beheer zijn de Vrolijke Strijders helemaal bij de tijd en groeit het aantal volgers en luisteraars gestaag. Tijdens de populaire marathonuitzending is iedereen op gezette tijden van harte welkom in de studio om eens radio te komen kijken. Op een aantal dagen worden activiteiten georganiseerd waaronder een matinee met diverse artiesten, een kindermiddag en een heuse bingo. Kortom: Voor elk wat wils.    

Buiten de live kerstmarathon is de muziek van de Vrolijke Strijders het hele jaar door te beluisteren via de officiële Vrolijke Strijders stream.  Dat deze uit de hand gelopen hobby heel veel tijd en geld kost hoeven we u niet uit te leggen. Al onze activiteiten worden grotendeels uit eigen middelen bekostigd echter doen we graag een beroep op u als ondernemer.

Een banner met link op onze goed bezochte site. Een professionele reclamespot en/of een naamsvermelding op de radio tijdens onze marathon of het hele jaar op onze stream. Een banner op het evenemententerrein tijdens onze marathonuitzending. Een link op onze social media kanalen of een interview over uw bedrijf tijdens onze uitzending. Zomaar een aantal voorbeelden van eventuele “tegenprestaties”. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.  Uiteraard staan wij open voor uw eigen originele ideeën.  Mocht u meer informatie willen hebben over de uitgebreide sponsormogelijkheden neemt u dan contact met ons op. 

Vrolijke Strijders Handen schudden